ePrimăria pe înțelesul tuturor

Ce ne recomandă?

 • Experiența de peste 18 ani în colaborarea cu administrația publică
 • Serviciile/pachetele sunt oferite sub formă de abonament lunar- costuri reduse, fără a fi nevoie de o investiție inițială mare
 • Toate datele prelucrate sunt în deplină siguranță- ONLINE – stocate în CLOUD
 • Customizăm soft-ul în funcție de nevoia fiecărei instituții
 • Oferim suport tehnic și de implementare
 • Avem departament tehnic de suport dedicat soluției. Sună-l pe Alex la numărul de telefon 0369 10 11 10, zilnic între orele 8:00-16:30
 • Softul este utilizat de peste 130 de Primării din țară și milioane de cetățeni din România
 • Dorința de a crește calitatea serviciilor oferite de administrația publică în zona rurală
 • Echipa de specialiști SmartCity Solutions

Soluția propusă, sprijina implementarea Sistemului de Control Intern Managerial conform Ordinului 600/2018; În acest sens vă oferim suport de specialitate și acces la resurse GRATUITE pe blogul nostu dedicat: www.controlmanagerial.com

Module disponibile în aplicația ePrimăria

Registratură eletronică

Control total asupra documentelor recepționate, gestionate și rezolvate într-un singur loc, accesibil oricând și de oriunde. Asigură fluxul de documente și arhivarea electronică a tuturor documentelor.

Declarații

Publicare automată pe site și gestionare a declarațiilor de avere și de interese a consilierilor și funcționarilor publici în mai puțin de 3 minute.

Concedii și Înlocuitori

ePrimăria asigură planificarea și monitorizarea concediilor, aprobarea acestora în aplicație sau de pe email, repartizarea unui înlocuitor și afișarea acesttor informații în calendar (Office365)

Legislație

Integrarea soluției cu un portal legislativ, pentru acces rapid la modificări legislative. Cu posibilitatea de a bifa legi favorite și de a primi ALERTE atunci când legea se modifică.

Achiziții

IModulul susține întocmirea și gestionarea întregii activități de achiziții publice din cadrul instituției publice, de la evidență oferte/contracte/referate la generare PAAP.

Hotărâri

Publicare automată pe site a Hotărârilor: proiecte, ședințe de consiliu, procese verbale, convocatoare de ședință, invitații și alte documente de interes public în mai puțin de 3 minute.

Situații financiare

Publicare automată pe site a situațiilor financiare: bugete, execuții bugetare, bilanțuri etc în câteva minute fără a mai fi nevoie de intervenția unui specialist IT.

Pontaje

Pentru a veni în sprijinul funcționarilor publici am dezvoltat și un modul de PONTAJE care permite angajaților pontarea zilnică în aplicație și generarea fișei colective de prezență.

Sarcini

Asigurarea fluxului de procesare a diverselor taskuri interne din cadrul instituției, de la un departament la altul sau în cadrul aceluiași departament. (delegare)

 

Control intern managerial

Permite definirea de proceduri operaționale și de sistem- necesare realizării dosarului SCIM anual, conform OUG 600/2018. Servicii de suport și asistență incluse în abonament.

Dispoziții

Publicarea automată pe site-ul instituției a Dispozițiilor și anunțurilor de interes public: anunțuri generale, licitații, achiziții publice, publicații de căsătorie, concursuri de angajare, oferte vânzare teren etc.

Evidență și monitorizare

 • petiții
 • procese
 • contracte
 • cereri și neregularități

Avizier

Pentru a ușura comunicările interne am dezvoltat și modulul Avizier, unde angajații pot accesa un spațiu comun de informare care poate cuprinde: comunicări interne, ROI-ul, ROF-ul, proceduri de lucru etc.

Parc AUTO

Modulul PARC AUTO are rolul de a vă oferi o evidența clară a tot cee ce ține de autovehicule: RCA/CASCO, costuri întreținere, bonuri de combustibil, taxe, ITP, rapoarte etc.

Documente tipizate

Crearea de șabloane în aplicație care vor prelua date de la cetățeni în ONLINE și care ulterior se vor converti automat în documentul final. (de exemplu o Autorizație)

Solicită prezentare DEMO gratuită acum.

Contact

Adresă

Sibiu

Strada Paris Nr 35

Email

contact@citymanager.online

Telefon

0369 10 11 11

Formular de contact